دنیای مهارت >> تغییر در آموزش
خدمات ما
چرا مهارت یادگیری؟
حالا مدتهاست که فهمیدیم چیزی که باعث پیشرفت ما در زندگی میشه، صرفا بهره هوشی یا IQ نیست. ما در دنیای جدید به یادگیری همیشگی نیاز داریم و زندگی خوب با یادگیری بدست میاد.
به نظرم یادگیری مهارتهای جدید بهترین سرمایهگذاری محسوب میشه. ما با یادگیری هم میتونیم درآمدمون رو افزایش بدیم و هم زندگی شادتر و سالمتری داشته باشیم. چه سرمایهگذاریای بهتر از سرمایهگذاری روی خودمون؟
حالا به لطف اینترنت، منابع بسیار زیادی برای یادگیری در اختیار ماست. اما چی میشه که ما از این منابع استفاده نمیکنیم؟ یا تلاشهامون برای یادگیری ناقص میمونه؟ برنامهریزی میکنیم، اما بهش پایبند نیستیم.
فکر میکنم یکی از دلایل اصلی این ماجرا اینه که ما یادگرفتن رو بلد نیستیم و به نظرم پیش از هر چیز ما باید یاد گرفتن رو یاد بگیریم.
سالها حضور در نظام آموزشی رسمی باعث شده نتونیم تصور کنیم که یادگیری و آموزش هم میتونه لذتبخش باشه. در حالیکه یادگیری، یکی از بزرگترین لذات زندگی ما آدمهاست. البته اگر درست برنامهریزی و اجرا بشه.
تصورات غلط ، درباره کارآفرین شدن
- یک نفر شرکت را تأسیس می کند و به صورت انفرادی موفق می شود. این تیم است که موفق می شود و اساسا تیم بزرگتر شانس موفقیت را بیشتر می کند.
- کارآفرینان فقط کاریزما دارند. کارآفرینان علاوه بر کاریزما، توانایی کار گروهی و ارتباطات و مهارت های نرم را می دانند و از آن استفاده می کنند.
- ژن کارآفرینی وجود دارد ! برای اینکه به یک کارآفرین تبدیل شویم نیاز به ژن خاصی نیست، بلکه مهارت هایی مثل فروش، کارآفرینی اصولی و ارزشآفرینی می تواند موثر باشد.
آموزش مکـاترونیک
مکاترونیک تجمیع هم افزای مکانیک و الکترونیک با کامپیوتر یا کنترل در جهت بهبود تولید و فرایندها است. از این تعریف دو نتیجه به دست می آید: نخست آن که سیستم های مکاترونیکی به ضرورت تلفیق مکانیک و الکترونیک است ولی کامپیوتر و کنترل از اجزای ضروری آن محسوب نمی شوند. دوم این که مهندس مکاترونیک یک مهندس تجمیع کننده است به این معنی که در هنگام طراحی و ساخت یک سیستم، طرح اولیه باید توسط مهندس مکاترونیک که آگاهی لازم از شاخه های مختلف را دارد، ارائه گردد.
آیا دوره ها کاربردیه؟
بله، این دوره شامل تمامی این موارد هست:
- نکات کاربردی برای بهبود فرایند یادگیری
- شیوه برنامهریزی برای یادگیری یک مهارت جدید
- نکات کاربردی برای خلاص شدن از تنبلی و اهمالکاری در یادگیری
- معرفی ابزارهای لازم برای یادگیری بهتر
مشخصات و ویژگی های دوره ها
- کلاس آموزش حرفه ای
- کارگاه های عملی
- هر هفته تماس پشتیبان با دانش پذیر
- هر 3 هفته 2 بار جلسه با والدین
- دریافت گواهی پایان دوره از وزارت علوم
- کانال تخصصی ویژه شرکت کنندگان دوره
- بازدید از شرکت ها و صنایع موفق
- کتب و جزوات آموزشی
- دورهی مکمل آفلاین
- امکان دریافت تسهیلات بانکی برای راهاندازی کسبوکار
- جلسات مشاوره تخصصی با والدین
- جلسات پشتیبانی مستمر کسبوکار های راهاندازی شده
آموزش | مهارت | کارآفرینی
* نتایج آینده پژوهی نشان می دهد که تعداد زیادی از رشته هایی که در حال حاضر در دانشگاه ها تدریس می شود در 10 تا 20 سال آینده در دنیا وجود نداد.
و به همین علت نیاز به آموزش مهارتهای کارآفرینی از هر زمان دیگری واجبتر هست.
*کارآفرینی نه تنها یک نوع شیوه تفکر است ، بلکه مجموعه ای از مهارت ها است که در این دوره به شما آموزش می دهیم .
*کارآفرینان موفق پرشور و ماهرند .
شاید درست باشد که بگوییم شور و اشتیاق را نمیتوان آموزش داد ، اما مهارت های اجرایی قطعا آموختنی هستند.
آموزش الکترونیک
الکترونیک، دانشیست که به موضوع عبور جریان الکتریکی از چیزهایی مانند نیمه رساناها، مقاومتها، القاگرها و خازنها و آثار آن میپردازد. الکترونیک همچنین شاخهای از فیزیک است.
طراحی و ساخت مدارهای الکترونیکی برای حل مشکلات عملی، قسمتی از مباحث موجود در مهندسی الکترونیک را تشکیل میدهد.
الکترونیک از علم و تکنولوژی الکتریکی و الکترومکانیکی فاصله گرفتهاست، که با ژنراتور، توزیع، انتقال، ذخیره و تبدیل انرژی الکتریکی به سایر اشکال انرژی و برعکس، با استفاده از ابزاری چون سیمها، [[موتور الکتریکی|باتریها، کلیدها، رلهها، ترانسفورماتورها، مقاومتها و سایر اجزای غیرفعال است. این تمایز از سال ۱۹۰۶ و با اختراع ترایود به وسیله لی دفارست آغاز شد که تقویت سیگنالهای رادیویی و شنیداری ضعیف بدون ابزار غیر مکانیکی صورت گرفت. قبل از ۱۹۵۰ نام این رشته «تکنولوژی رادیویی» بود زیرا کاربرد اصلی آن در طراحی و تحلیل فرستندهها و گیرندههای رادیویی و لامپهای خلأ بود.